شهادت به روز... |
دلاوری ازخاک ایران پایگاه بصیرت؛ گروه سیاسی میخواهم یادداشتی بنویسم متفاوت با تمامی نوشتههای پیشین. موضوع این یادداشت، در واقع وصف یک بنده خداست که از مردان بنام روزگار است؛ یعنی برادر پاسدار سرلشکر حاجقاسم سلیمانی. این نوشته وصفگونه، نه از برای برادر سلیمانی که او نهتنها نیاز به توصیف قلمی چون من ندارد، بلکه شاید این نوشتار خاطرش را نیز بیازارد که از پیش عذر تقصیر طلب میکنم. مینویسم چون من و دیگر برادران از خیل عظیم پاسداران و بهویژه پاسداران جوان، به چنین نوشتههایی سخت نیازمندیم. انگیزه برای نوشتن در این باره را، اتفاقاً سوال یکی از همین پاسداران جوان در من ایجاد کرد. چندی پیش توفیق حضور در جمع تعدادی از برادران پاسدار نیروی زمینی سپاه در آموزشگاه امام رضا(ع) مشهد مقدس را با موضوع تحولات منطقه داشتم. پس از پایان برنامه به رسم همیشه، چند نفر از پاسداران برای طرح سوالات فراجلسهای اطرافم حلقه زدند و در این میان، یکی از برادران پاسدار جوان که به قول معروف در دهه اول خدمت بود، سوالی کرد با صدایی رسا، اما متفاوت از سوالات دیگران. او سوال کرد؛ این سرلشکر سلیمانی کیست و چه کار کرده و چگونه کار میکند که اینهمه موفق است و معروف شده؟ با دقت در لحن سوال و چهره زیبای پاسداریاش، در همان لحظه اینگونه به ذهنم خطور کرد که این سوال را از باب کشف الگو میکند و در واقع دوست دارد حاجقاسم را بیشتر بشناسد و او را الگوی پاسداریاش در این زمانه قرار دهد. به طور قطع این سوال با انگیزههای متفاوت، سوال بسیاری از پاسداران، بسیجیان و مردم عادی هم است.
وقتی رسانهها و شبکههای مختلف بهویژه در فضای سایبر، به انتشار مطالبی در وصف حاجقاسم از زبان دوستان و بهویژه دشمنان میپردازند، طبیعی است که ??فرادی چون این برادر پاسدار، علاقهمند گردند با انگیزه پیشگفته، حاجقاسم را بهتر بشناسند. وقتی در رسانهها مطلبی از قول «بیزنس اینسایدر» مأمور سابق سیا منتشر میشود که میگوید: «قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران، قدرتمندترین فرد خاورمیانه است»، همه دوست دارند این مرد قدرتمند را بشناسند. وقتی در پی انتشار نامه معروف و بهنگام سرلشکر سلیمانی به سران گروههای مقاومت در خلال جنگ اخیر غزه «عبدالباری عطوان» نویسنده عرب طی مقالهای در ارزیابی این نامه مینویسد: «این نامه باعث هراس اسرائیل و سردرگم شدن سران عرب شده است»، خیلیها دوست دارند با نویسنده این نامه بیشتر آشنا شوند. وقتی یک فرمانده نظامی عراقی به آسوشیتدپرس میگوید: «اگر مشورتهای نظامی ایران و سرلشکر سلیمانی نبود ما سامرا را در مقابل تروریستها از دست میدادیم» و در بخش دیگری از این گفتوگو همین مقام عراقی میگوید: «سلیمانی میخواهد همانطور که دمشق را برای اسد نگه داشت، بغداد و سامرا را هم حفظ کند.» خیلی علاقهمند میشوند این پاسدار شجاع انقلاب اسلامی را که در این زمانه، نجاتبخش سوریه و عراق از شر گروههای تروریستی و حامیان منطقهای و بینالمللی آنها شده، بهتر و بیشتر بشناسند.
همه میخواهند با چهره این استکبارستیز واقعی دوران که بیشتر آشنا شوند. آری وقتی همه میشنوند که یک سناتور آمریکایی در مجلس آمریکا از روی عصبانیت و از سر استیصال برخلاف عرف و سیاست فریاد میزند: «سرلشکر سلیمانی را باید ترور کرد»، همه میخواهند با این سرلشکر سپاه اسلام که اینگونه، آمریکاییهای مغرور، ظالم و آدمکش را به ستوه آورده، بیشتر آشنا شوند.
من در پاسخ به آن برادر پاسدار، بهاجمال در وصف سرلشکر سلیمانی، نکاتی را گفتم که در اینجا با نکاتی اضافه و شرحی بیشتر بازگو میکنم.
حاج قاسم سلیمانی کسی است که پاسداری در نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای خود یک توفیق بزرگ میداند، همانطور که رهبر عزیزش، امام خامنهای خطاب به پاسداران فرمودند: «این توفیق و افتخار بزرگی برای شما برادران است... پاسدار عنوان بسیار والایی است؛ این عنوان را با خصوصیاتش، در وجود و در دل و روح و ذهنتان حفظ کنید. این برای انقلاب ضروری است.» حاج قاسم با این ویژگیها همان پاسداری است که حضرت امام(ره) در موردش فرمودند: «ای کاش من هم یک پاسدار بودم.» آری حاج قاسم با این ویژگیهایش، پشت دشمنان را به لرزه درآورده، آمریکاییها و صهیونیستها را در پیشبرد مقاصدشان در منطقه ناکام ساخته و تنها نامش روحیهبخش برای تکتک مجاهدان در محور مقاومت است. اما همین حاجقاسم، خود را سرباز ولایت میداند و به رهبر عزیزش عشق میورزد. او برای شهادت لحظهشماری میکند و از دیگران خواسته تا برای شهید شدنش دعا کنند. آری این مرد خدایی، بهعنوان یک پاسدار تربیتشده در مکتب ولایت، الگوی شایستهای برای همه آزادیخواهان جهان و بهویژه برای پاسداران جهان است. آری در یک کلام، حاج قاسم مرد خداست و خدا با اوست که فرمودند: «من کان لله کان الله له»
تجلیل از سردار قاسم سلیمانی به معنای تجلیل از جریانی است که از سرچشمه شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جوشیده و امروز زمزمههای تبدیل شدن ایران به یک "ابرقدرت منطقهای" در خاورمیانه و شمال آفریقا را جامعه واقعیت پوشانده است. تجلیل از سردار قاسم سلیمانی به معنای تقدیر از یک شخص نیست بلکه به معنای تجلیل از جریانی است که از سرچشمه شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جوشیده و امروز زمزمههای تبدیل شدن ایران به یک "ابرقدرت منطقهای" در خاورمیانه و شمال آفریقا را جامه واقعیت پوشانده است. شاید در این هیاهوی رسانه ای که طی چند روز گذشته به پاشده بود فقط یک نفر بیش از همه به زحمات و شجاعت های سردار فتح الفتوح واقف بود و او کسی نبود جز رهبر معظم انقلاب اسلامی که لباس سیاه سردار در فراق مادر را فرصتی مناسب دید تا در پیام تسلیتی از رشادت های این سردار بزرگ اسلام تجلیل کند و زحمات ارزشمند حاج قاسم را ذخیره ای ارزشمند در دیوان عدل الهی برای مادرش قلمداد نماید. جریانی که امروز می خواهیم از آن تقدیر کنیم ثمره خون هزاران شهید و آرمان و آرزوی باقریها، باکریها، بروجردیها، زینالدینها و همت هاست. آنهایی که با گرمای خون خود به این آرزوی بزرگ حرارت بخشیدند که امروز هر گونه دست درازی به محور مقاومت را داغ می کند همانطور که امروز آمریکا و اسرائیل داغ شدند. یکی از ویژگی های اقتدار امروز ایران در منطقه کم هزینه بودن آن است. جمهوری اسلامی با کمتر از یک درصد بودجه ای که آمریکایی ها هزینه می کنند و بدون پایگاه های نظامی مجهز به آخرین تکنولوژی های نظامی روز در منطقه و بدون هواپیماهای گرانقیمت جنگی، بدون بمب شیمیایی و بدون سلاح هسته ای توانسته است به یک ابرقدرت منطقه ای تبدیل شود. تجلیل از سلیمانی و امثال سلیمانی که صهیونیستها می گویند خاورمیانه روی انگشتانشان می چرخد به خاطر این است که با کمترین امکانات ممکن توانسته اند منطقه را به فتح خود درآورند. این یادگار استقامت مومنانه و دست خالی در برابر دشمن در هشت سال جنگ تحمیلی است که حتی غربیها از دادن سیم خاردار هم به کشور ما اجتناب می کردند. امروز البته به همت جوانان و دانشمندان صنایع دفاعی این مرز و بوم شرایط به مراتب تغییر کرده است اما باز هزینه های نظامی ایران با هزینه های نظامی قدرت های بزرگ دنیا و حتی عده از کشورهای عربی منطقه اصلا قابل مقایسه نیست.
منبع:همشهری جوان [ یادداشت ثابت - پنج شنبه 93/9/14 ] [ 9:26 عصر ] [ شهادت ب روز ]
|
|
[ طراحی : نایت اسکین ] [ Weblog Themes By : night skin ] |